top of page

Vuokrausehdot

Tuotteet ovat varattuna sinulle, kun olet saanut tilausvahvistuksen sekä laskun.

Kaikki tuotteet ovat asiakkaan vastuulla. Asiakas on vastuussa tuotteiden käsittelyssä käyttämiensä henkilöiden aiheuttamista vahingoista.

Tuotteiden edelleenvuokraus/lainaus on kielletty.

Tuotteita ei saa koristella ilman lupaa.

Tuotteiden käytössä voi olla rajoituksia.

Tuotteet ovat tarkoitettu sisäkäyttöön ellei toisin mainita.

Tuotteet palautetaan aina puhtaina (pl. tuolihuput/muut kangastuotteet) ja huolellisesti pakattuina. Kangastuotteiden puhdistus kuuluu vuokraamolle, joka koskee normaalin käytön jälkiä. Tahrat kuten punaviini tai erilaiset eritteet vaativat asiakkaalta tuotteen liotuksen, pesun ja kuivauksen ennen palautusta. Näistä huomattavaan kohtaan jääneet pysyvät tahrat johtavat tuotteen korvaukseen.

Kaikki tiskausta vaativat tuotteet pestään käsin ja kuivataan huolellisesti. Niiden tulee olla samassa kunnossa ja samalla tavalla pakattuina kuin vuokratessa. Tämän noudattamatta jättämisestä perimme 50 €/h + alv. lisämaksun tuotteen puhdistamisesta, kunnes tuotteet ovat puhtaita ja vuokrauskunnossa. Tuotteiden pesu onnistuu lisähinnasta, kysy lisää.

Tuotteet ovat tarkastettu ja testattu ennen niiden uudelleenvuokraamista. Reklamaatio tuotteiden vioista on tehtävä 24 tunnin kuluessa noudosta. Otathan huomioon, että tuolihuput ovat käytettyjä ja niiden alareunassa saattaa olla käytön jälkiä.

Tuotteen rikkoutuessa, kadotessa tai vaurioituessa perimme asiakkaalta tuotteen korvaushinnan. Korvaushinta kattaa uuden tuotteen. Asiakas ei voi lunastaa vaurioitunutta tuotetta itselleen.

Vuokra-aika tuotteilla on 4 vuorokautta, torstaista maanantaihin, ellei toisin sovita. Ilmoitetut hinnat koskevat tätä vuokra-aikaa. Ilmoitetut hinnat sisältävät alv:n. Tuotteiden palautuksen viivästymisestä perimme uuden vuokra-ajan hinnan. Jos tuotteita ei ole palautettu viimeistään 7:nä päivänä sovitusta palautusajankohdasta, perimme jokaisesta tuotteesta korvaushinnan.

Lasku tulee maksettavaksi varauksen yhteydessä.

Tilauksen peruuntuessa yli 2 kk ennen vuokrausajankohtaa, maksu palautetaan.

Tilauksen peruuntuessa alle 2 kk ennen vuokrausajankohtaa, maksua ei palauteta.

Jos tilaustuotteet eivät saavu ajoissa vuokrattavaksi, maksu palautetaan.

Jos tilausta ei noudeta, maksua ei palauteta.

Emme ole korvausvelvollisia tilaustuotteiden mahdollisten toimitushäiriöiden aiheuttamista haitoista.

HUOM! Tilaustuotteet veloitetaan aina asiakkaalta, vaikka tilaus peruutettaisiin.

Vain tilaustuotteen toimitushäiriö on pätevä syy maksun palautukseen.

Tuotteiden noudon yhteydessä perimme 50 € pantin asiakkaalta. Pantti maksetaan tilisiirrolla, mobilepaylla tai käteisellä noudon yhteydessä. Pantti palautetaan asiakkaalle, kun tuotteet ovat tarkistettu ja kaikki vuokratuotteet ovat vuokrausehtojen mukaisesti palautuskunnossa. Pantti palautetaan asiakkaalle tämän toivomalle tilille tai mobilepaylla. Mahdollinen korvaus voidaan periä pantista.

Juhlavuokraamo Meri Maria ei ole vastuussa vuokrattujen tuotteiden käytöstä aiheutuvista henkilö– tai omaisuusvahingoista.


Juhlavuokraamo Meri Maria pidättää oikeuden vuokrausehtojen muutoksiin.

Vuokrausehdot: FAQ
bottom of page